‘Reverse Writing’ in vogelvlucht

Wist je dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om je boek te schrijven?

Zeker als je weet welke stappen je moet volgen. Met een goede aanpak en begeleiding kan je je helemaal concentreren op de inhoud.

Voorkom de fout die de meeste schrijvers maken: beginnen met schrijven zonder overzicht en een duidelijke structuur levert zelden resultaat op. De meeste boekprojecten verdwijnen in een la of vergeten computerbestand.

Het hoeft niet zo te zijn. Maak het schrijven en uitgeven van jouw boek een plezierige én succesvolle ervaring met mijn ‘Omgekeerde’ schrijfmethode.

Het geheim is om te beginnen met de belangrijkste pagina van je boek. Schrijf eerst je achterflap! Dit is jouw marketingmateriaal en de belofte aan jouw lezers. De schrijvers die ik coach verkopen vaak al honderden exemplaren van het boek dat ze nog aan het schrijven zijn, door het concept aan hun netwerk te presenteren.

Je achterflap biedt je ook de structuur voor jouw schrijfproces. Door een outline te maken voordat je begint met schrijven, voorkom je dat je vastloopt en stukken moet herschrijven.

Mijn systeem geeft je een compleet andere schrijfervaring: met een duidelijke structuur hoef je je geen zorgen te maken over wat waar past. Nu kun je gewoon je energie volgen tijdens het schrijven in plaats van de paginanummers.

In dit online programma gaan we samen aan de slag met jouw boek...


Complete and Continue