Intro

Mijn eerste boek schreef ik, net als de meeste schrijvers, op een lineaire manier: ik begon vol enthousiasme en met een goed idee op pagina één en worstelde me dan door naar de laatste pagina. Een jaar – en heel veel hard werk, herschrijven en herstructureren later – was er dan toch een boek.

Ik heb alle pieken en dalen tijdens het schrijfproces wel zo’n beetje ervaren en al doende het beste systeem gevonden om een goed boek te schrijven: Reverse Writing, oftewel 'achterstevoren schrijven'.

Sindsdien schrijf ik mijn boeken binnen een maand, een week en één keer zelfs in één dag. De teller staat nu op meer dan 30!

Als schrijfmentor heb ik duizenden mensen geholpen hun boek te schrijven tijdens mijn 20 schrijfweken, honderden workshops en met persoonlijke coaching.

Mijn ervaringen en praktische tips deel ik graag met jou, zodat het proces bij jou makkelijker gaat dan het in het begin bij mij ging.

In deze e-course heb ik al mijn kennis samengevat, met sprekende voorbeelden, oefeningen en praktische tips, zodat jij jouw boek ook tot leven kunt brengen. Geen excuses meer! :)

Complete and Continue